Kwaliteit - Tunstall
Kwaliteit

Ketenkeurmerk

Voor Tunstall is het belangrijk dat onze oplossingen betrouwbaar en veilig zijn én te allen tijde werken. Om te zorgen dat dit ook werkelijk zo is, worden nieuwe technologieën geïmplementeerd en kwaliteit en veiligheid bewezen door middel van keurmerken zoals het WDTM ketenkeurmerk, bijvoorbeeld voor personenalarmering.
Betrouwbare communicatie over digitale telefonie.
Om te kunnen garanderen dat onze oplossingen optimaal functioneren heeft Tunstall het ST protocol ontwikkeld en gepatenteerd. Dit protocol zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen de centrale alarmunit en de 24/7 Response centrale. Het protocol is niet gevoelig voor het andere digitale verkeer dat over dezelfde lijn gaat. Hulpoproepen komen daardoor direct en gespecificeerd door en vanuit de meldcentrale kan bij alarm een uitstekende spreek-/luisterverbinding gelegd worden met de centrale basisunit bij de gebruiker thuis.
Kwaliteit en veiligheid van oplossingen en dienstverlening.

MVO beleid

Wij committeren ons aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en gedragen ons op een open, transparante en ethische wijze.

People
Wij hebben een passie voor het welzijn en de ontwikkeling van al onze medewerkers en streven ernaar een aantrekkelijke werkgever te zijn. We ondersteunen lokale en landelijke initiatieven die het welzijn van onze medewerkers en hun families bevorderen. Al jaren werkt Tunstall samen met onderwijsinstellingen. Een voorbeeld hiervan is Hogeschool Rotterdam of Hogeschool Utrecht. Het beleid is om altijd tijd te maken en waar nodig ondersteuning te bieden, bijvoorbeeld met kennissessies of participatie in studies. Daarnaast maken wij gebruik van stagiaires op bijvoorbeeld de Service afdeling op momenten dat de werksituatie dit toelaat. Vaak gaat het om duale opleidingstrajecten of stageperiodes. Het komt zelfs voor als een stagiair zeer goed bevalt dat deze terugkomt als vakantiekracht in drukke periodes.

Environment
Als Tunstall hebben we te maken met producten en hiermee willen we zo efficiënt mogelijk omgaan. Dit betekent het recyclen van afgeschreven producten, zoals alarmunits. Hiervoor werken wij samen met een lokale partij, die de units ‘uitkleedt’ en gebruikt voor andere doeleinden.
Mocht blijken dat afgeschreven apparatuur nog functioneert dan is het mogelijk dat het een ‘tweede leven’ krijgt op bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen.

Community
Wij committeren ons om een actieve rol te spelen in de gemeenschap waar wij diensten leveren en werken zoveel mogelijk samen in de regio’s waarin wij werkzaam zijn. Niet alleen met cliënten en zorgorganisaties, maar bijvoorbeeld ook door samenwerking met patiëntenvereninigingen.

16
nov

Algemeen

Q & A Cyberaanval (update 16 november 2023)

16
nov

Algemeen

Cyberaanval (geactualiseerd op 16 november 13.42u)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte