Juno app gebruiken - Tunstall
Juno app gebruiken

Hoe gebruik je Juno?

1. Wat is Juno?

Juno is een welzijn monitoring service waarmee goedgekeurde familie en vrienden op een discrete manier de dagelijkse activiteiten van de persoon die wordt gecontroleerd, kunnen bekijken. Dit kan helpen om gemoedsrust te geven dat alles goed gaat.

Deze activiteit is toegankelijk via de Juno-app die beschikbaar is op Android 6 en hoger en iOS 10 en hoger. Juno is ook online toegankelijk via een website link. Goedgekeurde Juno-contactpersonen (vrienden en familieleden) kunnen een overzicht van de dagelijkse activiteiten per uur bekijken; vervolgens zijn er wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse activiteitenoverzichten die trends weergeven. Contactpersonen kunnen ook waarschuwingen instellen als bepaalde activiteit limieten worden bereikt en worden gewaarschuwd als een ongebruikelijke activiteit wordt gedetecteerd.

2. Wat doet Juno?

Juno geeft informatie over de activiteit van de gemonitorde persoon:

 • Elk uur activiteit getraceerd in elke kamer binnen het huis waar een sensor is ingesteld
 • Wanneer de belangrijkste uitgangsdeur(en) zijn geopend en gesloten.
 • Bekijk de laatste meldingen gegenereerd door handmatige waarschuwingen ingesteld door de app / website-gebruiker.
 • Bekijk de laatste meldingen gegenereerd door een detectie van ongewoon gedrag buiten de gebruikelijke gedragsparameter. Dit is gegenereerd door het volgen van een algoritme van het gebruikelijke gedrag van de gemonitorde personen en het identificeren van activiteit hierbuiten.
 • Stuur waarschuwingen per e-mail / sms naar de app / websitegebruiker, afhankelijk van of het mobiele nummer van de contactpersoon is verstrekt. Als er geen mobiel nummer is opgeslagen, worden de meldingen per e-mail verzonden.
 • Personaliseer de Juno-app door de naam en afbeelding van de zorgontvanger toe te voegen.
 • Bekijk geassocieerde contactpersonen die zijn gekoppeld aan het account, zodat u altijd kunt zien wie toegang heeft tot de activiteitgegevens.
 • Bekijk een momentopname van de activiteit van de afgelopen paar dagen om te zien of de activiteitsniveaus laag, gemiddeld of hoog waren.

3. Waarschuwingen instellen

Waarschuwingen kunnen worden geconfigureerd met de volgende parameters:

 • De zorgontvanger is niet langer binnen de bewaakte eigenschap gedetecteerd dan de toegewezen tijd die het gezinslid heeft ingesteld.
 • De zorgontvanger is tussen bepaalde tijden niet in een specifieke kamer gedetecteerd.
 • Activiteit is gedetecteerd in een kamer in de woning met een sensor tussen bepaalde tijden wanneer dit niet zou moeten.
 • Activiteit is gedetecteerd in een bepaalde kamer tussen bepaalde tijden.

4. Hardware

Voor toegang tot Juno moet geschikte Tunstall-hardware worden geïnstalleerd in het huis van de te bewaken persoon (Lifeline Smart Hub, PIR’s voor bewegingsactiviteit en universele sensoren om de uitgangsdeuren te bewaken). De Lifeline Smart Hub maakt verbinding met sensoren die rondom het huis van de zorgontvanger zijn geïnstalleerd. De gedetecteerde activering van de sensor wordt via een radioprotocol naar de Smart Hub verzonden en overgedragen aan het Juno-platform om te daar geanalyseerd te worden. De gegevens worden vervolgens ingevoerd in het overeenkomstige app- / websiteaccount voor het vriend of familielid om te zien.

19
mrt

Algemeen

Dienstverlening tijdens onzekere tijden

6
nov

Slimme en veilige zorg

TSN Zorgcentrale en Tunstall verlengen partnership…

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte