Welkom, Secuvita bij onze Groep - Tunstall
Welkom, Secuvita bij onze Groep

Tunstall, wereldwijde leverancier van digitale gezondheids- en zorgoplossingen, kondigt de overname aan van Secuvita

Barendrecht, 2 juni 2021 – Tunstall, de wereldwijd toonaangevende leverancier van diensten en technologie voor de telezorg- en gezondheidssector, heeft de overname aangekondigd van Secuvita, een aanbieder van technologische zorgoplossingen in Nederland.

Als gevolg van de wereldwijde pandemie komen de digitale zorg- en gezondheidsoplossingen in een sneller vaarwater. De overname door Tunstall kan dan ook worden gezien als onderdeel van de weloverwogen strategie om de digitale gezondheidszorg en zorg op afstand wereldwijd door te voeren.

De overname maakt het mogelijk baanbrekende oplossingen voor de gezondheidszorg aan te bieden in heel Nederland en zal ten goede komen aan 70.000 bestaande Secuvita gebruikers.

Mark van der Pluym, Managing Director van Tunstall Nederland :
“Ik ben zeer verheugd met de overname van Secuvita door Tunstall. Patrick Gaasbeek en zijn Secuvita team hebben een sterk bedrijf opgebouwd met vergelijkbare waarden als Tunstall; een sterke samenwerking met onze klanten, hoge mate van verantwoordelijkheid en de wil om steeds te vernieuwen en servicegericht te werken.”

“Deze overname biedt ook een uitstekende gelegenheid voor Tunstall Nederland om het nieuwe Tunstall Cognitive Care® -programma te lanceren en hiermee een brug te slaan naar de markt.  Door middel van dit programma willen we een stap zetten in de richting van een verhoogd niveau van ‘proactieve zorg’, waarbij gegevens uit meerdere bronnen worden geïntegreerd en geanalyseerd via unieke algoritmen. Zorgprofessionals kunnen hierdoor op de hoogte worden gesteld van eventuele gedragsveranderingen van de eindgebruiker.”

Patrick Gaasbeek, Directeur en eigenaar van Secuvita:
“We zijn verheugd onderdeel te zijn geworden van Tunstall waarbij innovatie, kwaliteit en service voorop staan. De toekomst ziet er geweldig uit voor ons en onze klanten, door het geboden volume en de uitbereidingsmogelijkheden in dienstverlening en specialistische oplossingen kunnen we nog beter aansluiten bij de behoefte van onze klanten, haar medewerkers en haar cliënten.”

Tunstall integreert slimme technologie met monitoring – en ondersteuningsdiensten van hoge kwaliteit om mensen een grotere onafhankelijkheid en meer keuzevrijheid in hun zorg te bieden waardoor de levenskwaliteit verbetert. Tunstall ontwerpt, produceert en verkoopt monitoring systemen, sensoren en software in zes regio’s; Groot-Brittanië en Ierland, Scandinavië, Spanje, Frankrijk en Benelux, DACHME en Australazië die het ouderen, hulpbehoevenden of chronisch zieken mogelijk maakt langer zelfstandig te blijven wonen indien gewenst en sociale zorg en ziekenhuisbezoeken of medische zorg te verminderen.

In de afgelopen jaren is Tunstall aanzienlijk gegroeid en geëvolueerd van een hardware leverancier naar een leverancier van digitale gezondheids- en zorgoplossingen. In deze tijd heeft het bedrijf het aantal gebruikers bijna verdubbeld, en zijn aanwezigheid in veel landen van Europa uitgebreid. Tunstall is nu actief in 22 landen wereldwijd en ondersteunt meer dan 5 miljoen eindgebruikers met haar technologie en dienstverlening.  

 Over Tunstall Nederland

Tunstall is al meer dan 60 jaar koploper op het gebied van technologische innovatie voor de gezondheidszorg, huisvesting en sociale zorg. Zijn baanbrekende software, hardware en diensten transformeren de gehele zorgsector, en stellen mensen in staat om indien gewenst langer zelfstandig te wonen met een verbeterde levenskwaliteit.

Tunstall werkt samen met sociale zorgverleners, zorginstellingen, woningbouwverenigingen en mantelzorgorganisaties en verbetert het leven van meer dan vijf miljoen mensen, wereldwijd, waaronder mensen met dementie, leermoeilijkheden, lichamelijke beperkingen en langdurige gezondheidsproblemen.

Tunstall’s innoverende zorgoplossingen verbinden mensen en integreren diensten, maken vroegtijdige interventie mogelijk om negatieve gebeurtenissen te voorkomen of te beperken, en resultaten te verbeteren. De voortschrijdende technologie van Tunstall biedt niet alleen de mogelijkheid om te reageren op gebeurtenissen, maar ook steeds meer om ze te voorspellen en zelfs te voorkomen.

Tunstall maakt deel uit van Tunstall Healthcare, is actief in 22 landen wereldwijd en ondersteunt meer dan 5 miljoen eindgebruikers met zijn technologie en dienstenaanbod.

Perscontact:
Carla van Benschop – 0033 1 73 01 45 52 – carla@escalconsulting.com
tunstall-netherlands@escalconsulting.com

30
sep

Veilig en vitaal thuis

Voor een mantelzorger is vakantie niet vanzelfsprekend

7
jun

Algemeen

Hoe kan ik je helpen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte