TSN Zorgcentrale en Tunstall verlengen partnership... - Tunstall
6 nov
Terug naar innovatie overzicht
TSN Zorgcentrale en Tunstall verlengen partnership… Geplaatst in Slimme en veilige zorg

...en kiezen voor digitale personenalarmering voor nu en in de toekomst!

Al jaren werken TSN Zorgcentrale & Tunstall samen. Dat dit beide partijen nog steeds erg goed bevalt, blijkt onder anderen uit de verlenging van deze samenwerking. Tevens is voor de verlenging ingezet op nog intensievere samenwerking. Een onderdeel hiervan is het gezamenlijk nog beter verzamelen, monitoren en interpreteren van data. Hierdoor is TSN Zorgcentrale nog beter in staat om specifieke (individuele of generieke) situaties te ondersteunen en zelfs pro-actieve en preventieve oplossingen aan te dragen. Dit vanuit de visie van TSN om mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde thuisomgeving te laten wonen. Deze visie ligt volledig in lijn met de visie van Tunstall: een wereld waarin mensen de vrijheid hebben om onbezorgd hun eigen leven te leiden in een woonomgeving van hun keuze.

 

Feestelijk “Taartmomentje” verricht door Co Peek (Manager TSN Zorgcentrale BV) & Mark van der Pluym (General Manager Benelux Tunstall BV) ter ere van de verlenging van het partnership tussen beide partijen.

 

 

Digitale personenalarmeringsoplossingen

Daarnaast kiezen beide partijen doelbewust voor inzet van de nieuwe digitale personenalarmeringsoplossingen van Tunstall. Dit biedt TSN Zorgcentrale de mogelijkheid om haar diensten naar haar cliënten uit te breiden en nog beter op de individuele wensen van haar cliënten in te spelen. Denk hierbij aan mogelijkheden van inzetten van bijvoorbeeld valdetectie, medicijndispenser, welzijnsmonitoring of ‘babbeltrucmelder’.

Digitale netwerken

Vandaag de dag zien we nog steeds analoge oplossingen voor personenalarmering. Door de aanpassingen van de telecom providers naar digitale netwerken ontstaan hier aanzienlijke risico’s, waardoor de personenalarmering niet meer adequaat werkt. Op deze risico’s wijst onder andere ook brancheorganisatie WDTM in haar Ketenkeurmerk personenalarmering 3.0. De nieuwste digitale oplossingen van Tunstall bieden een betrouwbare en bewezen kwaliteit van alarmering, onafhankelijk van het netwerk.

Co Peek over de samenwerking tussen TSN Zorgcentrale en Tunstall: “TSN wil toonaangevend zijn door innovatieve (keten)oplossingen toe te passen die onze cliënten beter ondersteunen. De samenwerking met Tunstall past hier goed bij”.

Mark van der Pluym over de samenwerking tussen TSN Zorgcentrale en Tunstall: “De samenwerking tussen TSN Zorgcentrale is de afgelopen 7 jaar erg prettig verlopen en heeft zich ook uitgebreid met oplossingen voor de intramurale clienten. Uiteraard zijn wij hier als Tunstall zeer blij mee”.

Relevante artikelen in dit thema

2 dec
Slimme en veilige zorg Wet zorg en dwang: hoe technische innovaties toch nog maximale vrijheid mogelijk maken
5 okt
Slimme en veilige zorg Wat heeft persoonlijke telezorg Nederland te bieden?
30
sep

Veilig en vitaal thuis

Voor een mantelzorger is vakantie niet vanzelfsprekend

7
jun

Algemeen

Hoe kan ik je helpen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte