5 nov
Terug naar innovatie overzicht
Vacature Sales Consultant Connected Healthcare Solutions (regio West-Nederland) m/v Geplaatst in Vacatures

Ter versterking van ons team in Barendrecht zijn wij op zoek naar een fulltime

Sales Consultant Connected Healthcare Solutions voor regio West-Nederland

Als marktleider met wereldwijd 3.000 medewerkers zetten wij effectieve, kwalitatieve en slimme technologie in, ondersteund door hoogwaardige diensten, voor ouderen en mensen met een chronische aandoening.  Wij geven mensen de vrijheid om zo zelfstandig, veilig, gezond en onbezorgd te leven als mogelijk in een woonomgeving van hun eigen keuze. Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons! Wij opereren in teamverband, in een platte organisatie structuur, open communicatie en prettige werkomgeving.

Wij bieden jou

  • Een competent, innovatief en dynamisch team
  • Innovatief bedrijf met een sterke marktpositie
  • Naast marktconform salaris, een bonusregeling en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, laptop, telefoon en leaseauto
  • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken

Onze taken - jouw perspectief

Als Sales Consultant Connected Healthcare Solutions heb je kennis van of affiniteit met het vakgebied én deze snelgroeiende markt. Je helpt onze vernieuwende proposities voor onze opdrachtgevers verder te ontwikkelen en te verkopen. Je behaalt kwalitatieve en kwantitatieve omzetgroei in de Connected Healthcare Solutions met als doel het versterken van de totale marktpositie en een bijdrage te leveren aan de lange termijn doelstellingen van Tunstall.

Je creëert waarde door middel van vakdeskundigheid en kennis van de klant/prospect met als doel de dienstverlening uit te voeren of uit te breiden alsmede de lange termijn relatie te bestendigen.

Je draagt actief bij aan de kennisontwikkeling van jezelf en jouw collega’s, door het opbouwen en beschikbaar stellen van (opgedane) kennis.

Je focus is met name gericht op new business binnen de Connected Healthcare branche en je hebt de potentie om op termijn complexe, strategische integrale salestrajecten te begeleiden met als doel de integrale dienstverlening van Tunstall nog steviger neer te zetten.

Onze verwachtingen - jouw vaardigheden

Allereerst beschik je over een afgeronde hbo-opleiding commerciële economie of vergelijkbaar en beschik je over aantoonbare kennis van of heb je affiniteit met het gebied Connected Healthcare. Je hebt een aantal jaren saleservaring in de branche,  je bent ‘eager’, leert snel en je kunt nieuwe materie makkelijk eigen maken. Je weet de uitdagingen bij de klant te vertalen in consultatieve oplossingen waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Je hebt ervaring met het genereren van ‘recurring’ business door een goede klantrelatie op te bouwen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en weet deze proactief uit te werken in opdrachten. Uiteraard kan je goede teksten schrijven en beheers je de Nederlandse taal prima in woord en geschrift.

Als Sales Consultant ben je zelfredzaam maar geen solist. Je bent proactief, ondernemend, gedreven, commercieel, creatief en je toont eigenaarschap. Je begrijpt de business en de organisatie waar je voor werkt. Je herkent en benut commerciële kansen.

Solliciteren

Ben jij een proactieve, enthousiaste Sales Consultant Connected Healthcare Solutions en wil je graag aan de slag? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw reactie!

Stuur je cv en motivatie per mail naar vacatures@tunstall.nl ter attentie van Norine de Waal (Operations & Management Officer). Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Dan kun je contact leggen met Norine via telefoonnummer 0180-696696.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie om de vacature verder te verspreiden of het vrijblijvend aanbieden van kandidaten wordt niet op prijs gesteld.

w:             NL: tunstall.nl / Global: tunstall.com

  TunstallNederland

@TunstallNederland

TunstallNederland

Adres: Oslo 28, 2993 LD Barendrecht, Nederland

Relevante artikelen in dit thema

21 nov
Vacatures Vacature Customer Service Support m/v
21 nov
Vacatures Vacature Customer Service Support m/v

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte