Vacature Sales Consultant Connected Healthcare Solutions
1 feb
Terug naar innovatie overzicht
Vacature Sales Consultant Connected Healthcare Solutions Geplaatst in Vacatures

Wil jij écht een verschil maken in het dagelijks leven van mensen over de hele wereld door deel uit te maken van een innovatief en inspirerend team?

Dan ben je op de juiste plaats....

Mensen staan centraal in onze betrouwbare oplossingen. Als marktleider met wereldwijd 3.000 medewerkers integreren wij toonaangevende slimme technologie met hoogwaardige diensten voor ouderen en mensen met een chronische aandoening.  Wij geven mensen de vrijheid om zo zelfstandig, veilig, gezond en onbezorgd te leven als mogelijk in een woonomgeving naar eigen keuze.

Ter versterking van ons team in Nederland zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur) Sales Consultant Connected Healthcare Solutions voor regio West Nederland.

Wij bieden jou:

  • Innovatief bedrijf met een sterke marktpositie in een groeiende markt;
  • Internationaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden;
  • Een competent, innovatief en dynamisch team;
  • Marktconform salaris en bonusregeling;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, laptop, telefoon en leaseauto;
  • Scholings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken;
  • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van Connected Healthcare.

Onze taken - jouw perspectief

Als Sales Consultant Connected Healthcare Solutions heb je kennis van of affiniteit met het vakgebied én deze snelgroeiende markt. Je helpt onze vernieuwende proposities voor onze opdrachtgevers verder te ontwikkelen en te verkopen. Je behaalt kwalitatieve en kwantitatieve omzetgroei in de Connected Healthcare Solutions met als doel het versterken van de totale marktpositie en een bijdrage te leveren aan de korte en langetermijndoelstellingen van Tunstall.

Je creëert waarde door middel van vakdeskundigheid en kennis van de klant/prospect met als doel de dienstverlening uit te voeren of uit te breiden alsmede de langetermijnrelatie te bestendigen.

Je draagt actief bij aan de kennisontwikkeling van jezelf en jouw collega’s, door het opbouwen en beschikbaar stellen van (opgedane) kennis.

Je focus is met name gericht op new business binnen de Connected Healthcare branche en je hebt de potentie om op termijn complexe, strategische integrale salestrajecten te begeleiden met als doel de integrale dienstverlening van Tunstall nog steviger neer te zetten.

Onze verwachtingen - jouw vaardigheden

Allereerst beschik je over een afgeronde hbo-opleiding commerciële economie of vergelijkbaar en beschik je over aantoonbare kennis van of heb je affiniteit met het gebied Connected Healthcare. Je hebt een aantal jaren saleservaring in de branche,  je bent ‘eager’, leert snel en je kunt nieuwe materie makkelijk eigen maken. Je weet de uitdagingen bij de klant te vertalen in consultatieve oplossingen waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Je hebt ervaring met het genereren van ‘recurring’ business door een goede klantrelatie op te bouwen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en weet deze proactief uit te werken in opdrachten. Uiteraard kun je goede teksten schrijven en beheers je de Nederlandse taal prima in woord en geschrift.

Als Sales Consultant ben je zelfredzaam maar geen solist. Je bent proactief, ondernemend, gedreven, commercieel, creatief en je toont eigenaarschap. Je begrijpt de business en de organisatie waar je voor werkt. Je herkent en benut commerciële kansen.

Solliciteren

Ben jij een proactieve, enthousiaste Sales Consultant Connected Healthcare Solutions en wil je graag aan de slag? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw reactie!

Stuur je cv en motivatie per mail naar norine.dewaal@tunstall.com (Operations & Management Officer). Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Dan kun je contact leggen met Norine via telefoonnummer 0180-696696.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie om de vacature verder te verspreiden of het vrijblijvend aanbieden van kandidaten wordt niet op prijs gesteld.

Relevante artikelen in dit thema

7 apr
Vacatures (Junior) Financieel medewerker m/v
21 feb
Vacatures Vacature Marketing Support Officer m/v
30
sep

Veilig en vitaal thuis

Voor een mantelzorger is vakantie niet vanzelfsprekend

7
jun

Algemeen

Hoe kan ik je helpen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte