Over Tunstall - Tunstall
Over Tunstall

Wereldwijd marktleider op het gebied van Connected Care en Connected Health oplossingen

Tunstall is wereldwijd marktleider op het gebied van Connected Care en Connected Health met aanwezigheid in 49 landen. Met 60 jaar ervaring integreert Tunstall innovatieve oplossingen. Onze missie: Het bieden van technologisch gedreven diensten die onze klanten faciliteren om goede zorg op de juiste plek, op het juiste moment te leveren. Ruim 5,4 miljoen gebruikers ter wereld onderschrijven onze visie: Een wereld waarin mensen de vrijheid hebben om onbezorgd hun eigen leven te leiden in een woonomgeving van hun keuze.

Serviceconcepten die ontzorgen

Voor zorgorganisaties, ziekenhuizen, behandelcentra, huisartsen en andere professionals faciliteert Tunstall de efficiency van werkprocessen met serviceconcepten die ontzorgen:

Goede zorg, op de juiste plek, op het juiste moment

Samen met partners, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen werken wij er hard aan om de zorg nog beter te maken, met een verbeterde zorgervaring, een betere algemene gezondheid en lagere kosten. In de woonomgeving introduceren wij de Smart Hub, de laatste generatie digitale (IP) apparatuur, waarmee wij de ondersteuning van Internet of Things mogelijk maken. Met de Smart Hub wordt op een simpele manier data met elkaar verbonden voor nog meer veiligheid en comfort in de woning. Zodat bijvoorbeeld de temperatuur van de verwarming stijgt mocht de bewoner onverhoopt 's nachts in huis gevallen zijn. De hulp wordt ingeschakeld door onze 24/7 Response centrale, waarschijnlijk al voordat men zelf alarm heeft gemaakt. Sensoren in de woning hebben de val namelijk al opgemerkt. Technologisch ondersteunde dienstverlening voor meer veiligheid en vitaliteit.

Voor verpleeghuizen, zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen, bieden wij een uniek Connected Care concept dat zeer flexibel is van opzet, ofwel CareCom. Zo zijn naast de alarmering ook positiebepaling en Leefcirkels (dwaalgedrag monitoring) geïntegreerd en kan het systeem eenvoudig uitgebreid worden met extra draadloze sensoren, voor bijvoorbeeld valdetectie. Tevens kan een zorgverlener ook gebruik maken van de oplossing door binnen het gehele complex te kunnen alarmeren bij een calamiteit. Daarnaast kunnen zij na verificatie van camerabeeld middels de CareCom app op hun smartphone de centrale toegangsdeur van de locatie ontgrendelen. Op locatie te beheren of op afstand als Hosted cloudoplossing.

Als wereldwijde marktleider lopen wij voorop als het gaat om expertise en best practices op het gebied van slimme zorg, ofwel Connected Health. Met gebruik van onze apps voor webconsulten, digitale gezondheidsvragenlijsten, coaching en persoonlijke monitoring door een professional. Voor chronische aandoeningen als COPD, Hartfalen of Diabetes. Flexibel op de veranderende omstandigheden van de patiënt af te stemmen, in een veilige, integrale omgeving. Met gebruikersgemak voor patiënt en professional, te bedienen thuis of onderweg, vanaf de smartphone of tablet. Onze Connected Health oplossingen zijn                                                                 gecertificeerd als medisch hulpmiddel.

Privacy

Uiteraard is privacy van persoonsgegevens van groot belang, ook bij de introductie van nieuwe technologie. Daarom voldoen al onze oplossingen aan de hoogste kwaliteits- en privacy eisen volgens lokale en Europese wet en regelgeving. Even betrouwbaar als onze traditionele apparatuur. En al deze data worden gehost op lokaal niveau, in Europa. Wel zo een veilig idee.

Kennispartner

Tunstall ondersteunt als kennispartner transities in de zorg met expertise en consultancy op het gebied van slimme data, monitoring en support. Samen met uw collega's kunt u een kijkje komen nemen op ons Tunstall Experience Center in Barendrecht. Wij geven u een beleving en inspiratie over hoe zorg en technologie te integreren.

Met oplossingen van vandaag én morgen nemen wij u mee op onze digitale reis.

 

Werken bij tunstall

Vacature Installateur Zorgtechnologie Zwolle
Vacature Installateur Zorgtechnologie Utrecht
Vacature Magazijnmedewerker/Werkvoorbereider Zorgtechnologie Barendrecht