Over Tunstall

Wereldwijd marktleider op het gebied van Connected Care en Connected Health oplossingen

Tunstall is wereldwijd marktleider op het gebied van Connected Care en Connected Health met aanwezigheid in meer dan 50 landen. Met 60 jaar ervaring integreert Tunstall innovatieve oplossingen. Onze missie: Het bieden van technologisch gedreven diensten die onze klanten faciliteren om goede zorg op de juiste plek, op het juiste moment te leveren. Ruim 5,4 miljoen gebruikers ter wereld onderschrijven onze visie: Een wereld waarin mensen de vrijheid hebben om onbezorgd hun eigen leven te leiden in een woonomgeving van hun keuze.

Werken bij tunstall

Vacature Vacature Data Support Officer m/v
Vacature Werken bij
Vacature Vacature Field Engineer m/v

Onze mensen

Mark van der Pluym

General Manager

Wendy Hugoosgift-Contreras

Sales & Business Development Consultant

John Dullens

Sales Consultant

Theo Markus

Service & ICT Consultant

Onze Service

Onze diensten en producten staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Derhalve hebben wij de plicht om een zeer goede service te bieden. Wij hebben de capaciteit om in het hele land direct op uw hulpaanvraag te reageren, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. De Service afdeling van Tunstall biedt verschillende vormen van service, onderhoud en gebruikerstrainingen: 

  • Klantenservice & helpdesk 
  • Preventief onderhoud
  • Correctieve service 
  • All-in service (omvat ook de onderhoudsvormen 1, 2 en 3)
  • Uitwijkservice
  • Ad-hoc service
  • Gebruikerstraining en -ondersteuning

Wat betreft service en onderhoud bieden wij keuzemogelijkheden voor 24/7 service onder een service level agreement of ad-hoc als u ons nodig heeft. Voor service vragen kunt u e-mailen naar helpdesk@tunstall.nl of bellen naar 0180 – 696 690.

Voor Tunstall is het belangrijk dat onze oplossingen betrouwbaar en veilig zijn én te allen tijde werken. Om te zorgen dat dit ook werkelijk zo is, worden nieuwe technologieën geïmplementeerd en kwaliteit en veiligheid bewezen door middel van keurmerken zoals het WDTM ketenkeurmerk, bijvoorbeeld voor personenalarmering.

Tunstall

Wilt u samen met uw collega’s een kijkje komen nemen in ons Tunstall Experience Center in Barendrecht? Wij geven u een beleving en inspiratie over hoe zorg en technologie te integreren.

Maak een afspraak!

Contact gegevens

Oslo 28 2993 LD Barendrecht info@tunstall.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte