Monitoring, data en support - Tunstall

Monitoring, data en support

Voor zorgcentrales
Geen professional? Bekijk onze oplossingen voor consumenten
a a a

Betrouwbaar partnership met innovatiekracht

Tunstall levert met innovatieve oplossingen bewezen en betrouwbaar partnership, slimme monitoring, data en support voor zorgcentrales en andere partners.

CareCom app voor veilige zorg van de toekomst in intramurale omgevingen

Al jaren staat Tunstall bekend als betrouwbare partner van technologische ontwikkelingen om het langer zelfstandig thuiswonen te ondersteunen. Daarnaast bieden wij innovatieve vormen van ondersteuning aan voor totale ontzorging van onze klanten. Denk hierbij aan onze Klantenservice, voor de zakelijke klant en consument, maar ook aan Serviceafspraken, Managed Service en Hosted Service modellen.

Onze monitoringsoplossingen bieden met name zorgcentrales de mogelijkheid om middels een virtuele meldbank op een veilige, geborgde en flexibele manier meldingen af te handelen bij actieve of passieve alarmering. Wereldwijd gebruiken 253 zorgcentrales onze software om ruim 5 miljoen eindgebruikers te monitoren.

Met slimme data en support brengen wij innovaties zoals ‘Internet of Things’ binnen handbereik van onze klanten. In ons Tunstall Experience Center in Barendrecht bieden wij een beleving en inspiratie om te co-creëren en innoveren en bieden wij kennissesies aan rondom thema’s zoals Veilige toegang tot de woning of Slimme leefcirkels vanuit de cloud.

Tunstall Experience Center
Tunstall Experience Center

Monitoring
  • Actief en preventief
  • Deelbaar in de regio
  • Open en koppelbaar
  • Te integreren met Connected Health monitoring
Data en support
  • Consultancy en kennisuitwisseling
  • Service en support
  • Rapportages en slimme data
16
nov

Algemeen

Q & A Cyberaanval (update 16 november 2023)

16
nov

Algemeen

Cyberaanval (geactualiseerd op 16 november 13.42u)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte