Tunstall innovatieve woningtoegang CareLock - Tunstall
1 jul
Terug naar innovatie overzicht
Tunstall innovatieve woningtoegang CareLock Geplaatst in Nieuws

Tunstall innovatieve woningtoegang CareLock

Verhoogde veiligheid voor bewoners in woon-zorgcomplexen

Zowel kleine- als grote woon-zorgcomplexen kunnen de veiligheid van bewoners van de dementieafdeling aanzienlijk verbeteren met het CareLock systeem van Tunstall. Dit sluitsysteem zorgt ervoor dat de deuren van de bewoners altijd op slot zijn, maar toch eenvoudig van binnenuit te openen zijn.

Aan de buitenkant worden de deuren automatisch ontgrendeld wanneer de bewoner met een kleine alarmzender in de buurt komt. Deze alarmzender kan gemakkelijk gedragen worden om de pols, nek of discreet in de kleding . De deur opent alleen voor de bewoner van die specifieke woning, wat ongeoorloofde toegang voorkomt en de veiligheid vergroot.

Voor het zorgpersoneel biedt CareLock eveneens gemak en beveiliging. Ze kunnen de deuren openen met een speciaal aangepaste alarmzender of een traditionele systeemsleutel, waardoor ze altijd snel toegang hebben wanneer dat nodig is.

Met CareLock van Tunstall creëert u een veilige, toegankelijke en comfortabele leefomgeving voor dementie bewoners in zorg

CareLock biedt:

  • Meer veiligheid en zekerheid in het dagelijks leven.
  • Een groter gevoel van eigenaarschap over de eigen woning.
  • Een stressfactor minder voor bewoners en
  • Minder gênante situaties.
  • Minder geweld en bedreigingen
  • Voorkomen van diefstal
  • Gemakkelijke installatie: vervangt het standaard Europese handvat zonder wijzigingen aan het slot of de deur.
  • Modern design met extreme duurzaamheid

Met de Tunstall CareLock wordt toegangsbeheer eenvoudig, veilig en afgestemd op de behoeften van bewoners. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen verhoogde veiligheid en privacy, maar voorkomt ook dat bewoners of bezoekers per ongeluk in de verkeerde kamers terechtkomen, waardoor escalaties worden vermeden.

Bovendien biedt de Tunstall CareLock de mogelijkheid tot toekomstige uitbreiding naar geavanceerdere zorgtoepassingen, wat zorgt voor een duurzame en flexibele oplossing voor uw zorgcomplex. Meer weten?  Neem snel contact met ons op  06 53 42 13 69.

Relevante artikelen in dit thema

1
jul

Nieuws

Tunstall innovatieve woningtoegang CareLock

15
feb

Veilig en vitaal thuis

Voor een mantelzorger is vakantie niet vanzelfsprekend

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte