Case Studies - Tunstall
21 sep
Terug naar innovatie overzicht
Case Studies Geplaatst in Algemeen

Succesvolle klantverhalen

Tunstall zet zich als kennispartner al jaren in met kwaliteit en innovatie om baanbrekende, nieuwe producten en diensten te blijven ontwikkelen.

Uit verschillende internationale case studies is gebleken dat Connected Care en Connected Health oplossingen van Tunstall winst opleveren. Winst voor de consument of patiënt en winst voor de zorgprofessional.

Connected Health

Zo vertellen patiënten ons dat onze Conncected Health oplossingen hen helpen om beter om te gaan met hun chronische aandoening;

  • het stelt hen in staat beter hun eigen gezondheid te managen;
  • het zorgt voor meer onafhankelijkheid en gemoedsrust;
  • het draagt bij aan een vroegere diagnose en behandeling van hun aandoening.

Connected Health moet niet gezien worden als een vervanging van de huisarts of specialist. Het helpt om mensen hun onafhankelijk te behouden en medische hulp kan tijdiger worden ingezet.

Connected Care

Onze collega's in Spanje, Tunstall Televida, ondersteunen meer dan 250,000 mensen door het land met Connected Care dienstverlening. Vanuit hun verschillende zorgcentrales behandelen ze jaarlijks meer dan 16 miljoen gesprekken. Een goed voorbeeld van de preventieve werking van Connected Care is de teleassistance dienstverlening voor de stad Barcelona met meer dan 75.000 gebruikers.

Voor mensen met verstandelijke beperking leveren onze collega's in het Verenigd Koninkrijk, Tunstall Healthcare UK, Connected Care oplossingen voor slimme nachtzorg. Voor een positieve bijdrage aan de onafhankelijkheid, privacy en waardigheid van de bewoners door alleen die hulp te leveren die nodig is, wanneer het nodig is. Voor een gevoel van veiligheid van de familie. En voor een veilig, kwalitatief en efficiënt zorgproces met optimale inzet van de beschikbare zorg in de nacht.

Lees meer in onze case studies:

  1. Tunstall Televida Connected Care met preventieve werking
  2. Tunstall US Connected Health succesverhaal
  3. Tunstall Healthcare UK Connected Care voor slimme nachtzorg

Relevante artikelen in dit thema

16 nov
Algemeen Q & A Cyberaanval (update 16 november 2023)
16 nov
Algemeen Cyberaanval (geactualiseerd op 16 november 13.42u)
16
nov

Algemeen

Q & A Cyberaanval (update 16 november 2023)

16
nov

Algemeen

Cyberaanval (geactualiseerd op 16 november 13.42u)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte