Wereldwijde marktleider met innovatiekracht - Tunstall
22 sep
Terug naar innovatie overzicht
Wereldwijde marktleider met innovatiekracht Geplaatst in Monitoring, data en support

Met 60 jaar ervaring integreert Tunstall innovatieve oplossingen. Als wereldwijde marktleider lopen wij voorop als het gaat om expertise en best practices op het gebied van Connected Healthcare.

Slimme zorg

Zo ondersteunen wij de implementatie van slimme zorg, ofwel Connected Health. Met gebruik van onze apps voor webconsulten, digitale gezondheidsvragenlijsten, coaching en persoonlijke monitoring door een professional. Gewoon, vanaf de smartphone of tablet. Op deze manier faciliteren wij onze klantorganisaties om de belofte van de juiste zorg op de juiste plek waar te maken. Onze gebruikerservaringen laten positieve uitkomsten zien, zoals ligbedduurverkorting in het ziekenhuis, het voorkomen van onnodige heropnames en verhoogde eigen regie en beleefde kwaliteit van zorg voor de eindgebruiker.  

Samen met partners en patiëntenverenigingen werken wij er hard aan om de zorg nog beter te maken, met een verbeterde zorgervaring, een betere algemene gezondheid en lagere kosten. 

Hartfalen

 

Betere zorg

Ook biedt Tunstall innovaties op het gebied van Connected Care. In de woonomgeving introduceren wij de Smart Hub, de laatste generatie digitale (IP) apparatuur, waarmee wij de ondersteuning van Internet of Things mogelijk maken. Met de Smart Hub wordt op een simpele manier data met elkaar verbonden voor nog meer veiligheid en comfort in de woning.

Zodat bijvoorbeeld de temperatuur van uw verwarming stijgt mocht u onverhoopt 's nachts in huis gevallen zijn. De hulp wordt ingeschakeld door onze 24/7 Response centrale, waarschijnlijk al voordat u zelf alarm hebt gemaakt. Sensoren in uw woning hebben uw val namelijk al opgemerkt. Binnen handbereik, met onze vernieuwde digitale oplossingen.

Brandalarm

Privacy

Uiteraard is privacy van persoonsgegevens van groot belang, ook bij de introductie van nieuwe technologie. Daarom voldoen al onze oplossingen aan de hoogste kwaliteits- en privacy eisen. Even betrouwbaar als onze traditionele apparatuur. En al deze data worden gehost op lokaal niveau, in Nederland. Wel zo een veilig idee.

 

Laatste ontwikkelingen

Wilt u de laatste ontwikkelingen van Tunstall volgen? Volg ons dan op social media, schrijf u in voor onze nieuwsbrief, bezoek ons als spreker op een beurs of congres of bekijk onze blogs.

Relevante artikelen in dit thema

29 apr
Monitoring, data en support Brijder Verslavingszorg onderzoekt voordelen Connected Health-oplossing Tunstall bij Detox Thuis-programma
10 feb
Monitoring, data en support Tunstall biedt preventieve zorg door sociale monitoring op afstand
15
feb

Veilig en vitaal thuis

Voor een mantelzorger is vakantie niet vanzelfsprekend

7
jan

Algemeen

Hoe kan ik je helpen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte