Goede zorg, op de juiste plek, op het juiste moment - Tunstall
30 sep
Terug naar innovatie overzicht
Goede zorg, op de juiste plek, op het juiste moment Geplaatst in Slimme en veilige zorg

Goede zorg

Met 60 jaar ervaring integreert Tunstall innovatieve oplossingen. Als wereldwijde marktleider lopen wij voorop als het gaat om expertise en best practices op het gebied van Connected Healthcare.

Op de juiste plek

Zo ondersteunen wij de implementatie van slimme zorg, ofwel Connected Health. Met gebruik van onze apps voor webconsulten, digitale gezondheidsvragenlijsten, coaching en persoonlijke monitoring door een professional. Gewoon, vanaf de smartphone of tablet. Op deze manier faciliteren wij onze klantorganisaties om de belofte van de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment waar te maken. Onze gebruikerservaringen laten positieve uitkomsten zien, zoals ligbedduurverkorting in het ziekenhuis, het voorkomen van onnodige heropnames en verhoogde eigen regie en beleefde kwaliteit van zorg voor de eindgebruiker.  

Samen met partners en patiëntenverenigingen werken wij er hard aan om de zorg nog beter te maken, met een verbeterde zorgervaring, een betere algemene gezondheid en lagere kosten. 

Hartfalen

Op het juiste moment

Ook biedt Tunstall innovaties op het gebied van Connected Care. In de woonomgeving introduceren wij de Smart Hub, de laatste generatie digitale (IP) apparatuur, waarmee wij de ondersteuning van Internet of Things mogelijk maken. Met de Smart Hub wordt op een simpele manier data met elkaar verbonden voor nog meer veiligheid en comfort in de woning.

Zodat bijvoorbeeld de temperatuur van uw verwarming stijgt mocht u onverhoopt 's nachts in huis gevallen zijn. De hulp wordt ingeschakeld door onze 24/7 Response centrale, waarschijnlijk al voordat u zelf alarm hebt gemaakt. Sensoren in uw woning hebben uw val namelijk al opgemerkt. Binnen handbereik, met onze vernieuwde digitale oplossingen.

Brandalarm

Privacy

Uiteraard is privacy van persoonsgegevens van groot belang, ook bij de introductie van nieuwe technologie. Daarom voldoen al onze oplossingen aan de hoogste kwaliteits- en privacy eisen. Even betrouwbaar als onze traditionele apparatuur. En al deze data worden gehost op lokaal niveau, in Nederland. Wel zo een veilig idee.

Laatste ontwikkelingen

Wilt u de laatste ontwikkelingen van Tunstall volgen? Volg ons dan op social media, schrijf u in voor onze nieuwsbrief, bezoek ons als spreker op een beurs of congres of bekijk onze blogs.

Relevante artikelen in dit thema

2 dec
Slimme en veilige zorg Wet zorg en dwang: hoe technische innovaties toch nog maximale vrijheid mogelijk maken
5 okt
Slimme en veilige zorg Wat heeft persoonlijke telezorg Nederland te bieden?
16
nov

Algemeen

Q & A Cyberaanval (update 16 november 2023)

16
nov

Algemeen

Cyberaanval (geactualiseerd op 16 november 13.42u)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte