Werken bij - Tunstall
19 sep
Terug naar innovatie overzicht
Werken bij Geplaatst in Vacatures

Tunstall biedt als wereldwijde marktleider innovatieve technologie en dienstverlening aan. Met 60 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner. Met onze partners leveren wij een wezenlijke bijdrage aan een gevoel van vrijheid en onbezorgdheid van ouderen en mensen met een chronische aandoening. Daarnaast ondersteunen wij het werk van zorgprofessionals in Nederland op efficiënte wijze.

Als medewerker van Tunstall B.V. werk je op ons kantoor in Barendrecht of in de regio waar jij woonachtig bent. Of je nu werkt op onze afdeling Klantenservice, Technische servicedienst, Technische consultancy, Sales consultancy, Financiën, Operatie en Kwaliteit, HR, ICT, Inkoop of Marketing en Innovatie, onze medewerkers bewegen door ons innovatieve en internationale karakter mee met de groei van ons bedrijf.

Wij zijn dan ook constant op zoek naar gedreven talent bij nieuwe medewerkers of stagiaires. Open sollicitaties zijn dan ook van harte welkom.

Interesse? Stuur je cv en motivatie per mail naar vacatures@tunstall.nl ter attentie van Norine de Waal (Operations & Management Officer). Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Dan kun je contact leggen met Norine de Waal via telefoonnummer 0180 - 696 696.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie om de vacature verder te verspreiden of het vrijblijvend aanbieden van kandidaten wordt niet op prijs gesteld.

Relevante artikelen in dit thema

4 apr
Vacatures Installateur Zorgtechnologie Zwolle
4 apr
Vacatures Installateur Zorgtechnologie Utrecht
16
nov

Algemeen

Q & A Cyberaanval (update 16 november 2023)

16
nov

Algemeen

Cyberaanval (geactualiseerd op 16 november 13.42u)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte